Kekasih Hati
Wednesday, October 5, 2016, ϟ 1 shout(s)

Assalamualaikum semua :) setelah sekian lama tak membuka blog sendiri . Dah lebih kurang 3 tahun blog ni terbiar tanpa penghuni . Sampai aku menceburi semula dalam bidang sains komputer di KMJ :)

Firstly dari banyak potpet potpet dari tadi . mehh lah kita show off gambar kekasih hati kita .

Yang paling sayang kompomlah encik ayah dan puan ibu


Gambar konvokesyen SPM 2015



Paling cinta 


ohh yee sebelum terlupa. alang alang kita dok selit selit gambar family tersayang . 

FAMILY BELAH MAK


takde lagi kita selca satu family kembangan belah ayah . next time bila cek rajin cek update lagi naa :)

ehh belum habis lah . kekasih hati selain family pun ada hehe.

kawan kawan kita lah siapa lagi hiks :P



Remain je dalam hati cek . kawan kawan school dulu 5SC2 

Masa baru newbie kat KMJ . MD1 lepastu kitorang berpisah :( sobsob



Yang paling latest , tengah sama sama buat projek ni haa . MD20 :D



Selalu jadi deskmate , hai Ainin !


Friendship paling rindu . nanti jumpaa tau


Dengan cik puteri kawan sekepala dari kecik . Rindu :(


Deskmate buat experiment . Hai ninin Hai mieqa


Tak lupalah kita dekat deskmate lama SMKBT2 dulu. Sentiasa rindu auchh 




Rinduu dahh dengan exbt2riannn nii . Balik BT balik Tangkak tempat lepak samaje KFC . Hiksss ,


Kenangan makan pijja dengan classmate



okayy byee bersara sekejap kami nak PSPM1 dahhhhh :) doakan yang terbaik. 


 MD20 FIGHTING !!





tanjung piai dan pulau kukup !
Monday, November 19, 2012, ϟ 0 shout(s)

assalamualaikum readers sekalian ,
disebabkan aku takde cerita nak cerita , so . aku cerita tentang tanjung piai yang aku penah pegi dengan alien II yang comel belaka kat sekolah Smkbt2 . btw, kalau aku nak cerita panjang pun , bukan ada sape yang baca pun. kat sini jelah tempat aku nak menulis,menaip dan merepek sepuas hati aku .

apapun mari gua mulakan cerita tentang tanjung yang entah kenapa nama nya piai dan kukup ni . act , ini rombongan sekolah bersama Alien okayy . hahah XD


aku pergi dengan alien comel gua yang dipanggil kawan baik . haha cek pu3 nie kawan baik aku . say hi to her . oukay siries dia memang comel . gua jeles =.='' ape tak caya ke dia comel . dah nama pun anak keturunan diraja . hahah XD gua bagi lagi gambar minah nie . kejapkejap.


yang ni kantin sekolah aku ? apa buruk ? dalam hati ----> buruknya kantin . hahahah XD act, memang buruk dah lama kan . nak cakap ape lagi .


hee , sekarang aku dah sampai dekat tanjung piai . siries . asal hodoh sangat muka aku kat sini . ala cek pu3 tuh . comel je . tak penah berubah berubah muka dia . yang tengah tu , nama dia just call amal gila . hahaha XD dia suka panggil aku budak gila . tapi takpa kami classmate ! hee :3 rapat meh .



mase kiteorang amek gamba nie , peh sejuk gila kat dalam . ekon dia berpuluh. baru balik dari tanjung piai kan berpeluh . bas pulak , dua kali lima panas . Alhamdulillah kiteorang dapat pergi sini atas sebab nak dengar keterangan pasal pulau kukup . apa pun sejuk ~


haa , sampai jea kat pulau kukup . tempat ni yang aku tunggu-tunggu . peewit jambatan gantung . aku jalan laju laju . dalam hati . tak takut ! sumpah aku tak takut . puput jea . hahaha XD 


hee . hai cek monyet . comel kan ! macam aku jugak >< 




masa naik benda alah nie . aku rasa teruja gila ! tinggi nak mampus . ada 6 part . nanti kalau kaurang pergi kaurang tahu laa . tinggi . sampai je kat puncak boleh nampak sempadan indonesia . hee :3 terharu !



dah balik jugak dari pulau kukup . gambar banyak sebenarnya . takkan nak masukkan semua pulak . kalau nak tengok kaurang boleh view jea kat fb aku :)


sebelum balik , cikgu berhenti kat satu tempat yang ada banyak ikan . entah lah tak tahu camane nak terangkan . act, tempat ni kat atas air . euwww . seram sejuk masa aku tengah jalan . tengok ikan ni pun pemalu . taknak tunjukkan diri .


act , ni bukan henfon aku . heheheh . galaxy s woo . lu ada ? hahaha XD credit to --> nisa rashid .



singgah kat surau . mandi and tukar baju . bersiap sedia ke TESCO !


yeah . hye tesco . gua sanggup beli air cool blog je dari lu . hahahahah XD 
btw , this is the best ! rindu nak pergi lagi .
bak kata korea , pogoshipooooooo . 
heee  :3

new past