Kekasih Hati
Wednesday, October 5, 2016, ϟ 1 shout(s)

Assalamualaikum semua :) setelah sekian lama tak membuka blog sendiri . Dah lebih kurang 3 tahun blog ni terbiar tanpa penghuni . Sampai aku menceburi semula dalam bidang sains komputer di KMJ :)

Firstly dari banyak potpet potpet dari tadi . mehh lah kita show off gambar kekasih hati kita .

Yang paling sayang kompomlah encik ayah dan puan ibu


Gambar konvokesyen SPM 2015



Paling cinta 


ohh yee sebelum terlupa. alang alang kita dok selit selit gambar family tersayang . 

FAMILY BELAH MAK


takde lagi kita selca satu family kembangan belah ayah . next time bila cek rajin cek update lagi naa :)

ehh belum habis lah . kekasih hati selain family pun ada hehe.

kawan kawan kita lah siapa lagi hiks :P



Remain je dalam hati cek . kawan kawan school dulu 5SC2 

Masa baru newbie kat KMJ . MD1 lepastu kitorang berpisah :( sobsob



Yang paling latest , tengah sama sama buat projek ni haa . MD20 :D



Selalu jadi deskmate , hai Ainin !


Friendship paling rindu . nanti jumpaa tau


Dengan cik puteri kawan sekepala dari kecik . Rindu :(


Deskmate buat experiment . Hai ninin Hai mieqa


Tak lupalah kita dekat deskmate lama SMKBT2 dulu. Sentiasa rindu auchh 




Rinduu dahh dengan exbt2riannn nii . Balik BT balik Tangkak tempat lepak samaje KFC . Hiksss ,


Kenangan makan pijja dengan classmate



okayy byee bersara sekejap kami nak PSPM1 dahhhhh :) doakan yang terbaik. 


 MD20 FIGHTING !!





new past